E oficial: Messi se retrage din Naționala Argentinei

  de - | 27 June 2016, 9:38 AM | Sport

  0

  Starul fotbalului mondial Lionel Messi şi-a anunţat retragerea din selecţionata Argentinei, la doar 29 de ani, după înfrângerea suferită la loviturile de departajare în faţa reprezentativei statului Chile (2-4), în finala Copei America 2016, potrivit Digi Sport.

  „Selecţionata este un capitol încheiat pentru mine. Este a patra finală pe care am pierdut-o cu naţionala Argentinei, a treia consecutiv”, a explicat Messi, referindu-se la eşecurile suferite cu naţionala „albiceleste” în finalele Cupei Mondiale 2014 şi Copa America 2015 şi 2016.

  „Este un moment dur pentru mine şi pentru întreaga echipă, este foarte dificil. Mi-aş fi dorit atât de mult să aduc un titlu de campion în Argentina, iar acum plec fără să fi reuşit acest lucru”, a explicat atacantul-vedetă al lui FC Barcelona în faţa jurnaliştilor.

  Citește mai mult pe Digisport.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.