duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  E jale cu „J” mare la trecerile de pieton din Arad | Video

  de Tomck@t, Raluca Medeleanu | 2 martie 2018, 3:51 PM | Strada

  7

  „De tot râsul! E varză… Trecerile de pietoni sunt pline de mizerie și băltoace late, chiar și de doi metri. Sunt chiar adânci! Săracii oameni mai bătrâni n-au încotro și calcă prin băltoace și se uda la picioare…”, ne scrie un cititor dezgustat de felul în care arată trecerile de pieton de pe Bulevardul Revoluției, vis-a-vis de Biserica Catolică.

  Videoul de mai jos ne-a fost trimis tot de către acesta, iar noi nu prea avem ce să mai adăugăm, în afară de o completare: e jale mare la majoritatea trecerilor de pietoni din oraș, nu doar pe Bulevardul Revoluției. La intersecția din zona Podgoria, de exemplu, trecătorii neatenți, care stau la semafor, pot fi murdăriți într-o clipită cu zăpada topită, dacă mașinile „calcă” în viteză în acea baltă.

  Se pare că oamenii trimiși de firma de deszăpezire sunt prea puțini și depășiți de situație. Nu în ultimul rând, putem blama și canalizările de la marginea drumurilor, deorece apa ocolește cu brio gurile de scurgere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asa este aceasta trecere de pietoni, de cand a fost „renovanta” la ultima asfaltare. Este un afront permanent adus bunului simt si inteligentei noastre comune, de catre o administratie locala plina de incompetenti, lichele si nesimtiti, ce ne sfideaza. Iar falca este principalul vinovat.
   Nu spun ca este nemeritata aceasta stare de fapt.
   Revoltator este insa ca in „ERA” Lucrului Bine Facut, asemenea facaturi, sunt numite de catre primar Realizari.
   Si tot noi suntem nesimtiti, fiindca ne plangem de acesta situatii zilnice.
   FACATURI pe foarte multi bani, in linie cu „Dar totusi a facut ceva”.
   Mi-e o imensa scarba!

   +12 voturi
   +1
   -1
  2. Trebuie adus mopul de acasa pentru a elimina lacurile de acumulare de pe trecerile de pietoni din toate cartierele Aradului.
   Probabil constructorii care au scos scurgerile apelor pluviale au vrut sa avem si noi posibilitatea de a naviga cu gondole similare celor din Venetia.
   De piste de biciclisti nu mai amintim, acestea au disparut de cateva zile sub noroiul inghetat si camuflate de noua zapada cazuta.

   +3 voturi
   +1
   -1
  3. O gură de scurgere a apei pluviale de pe strada mea e înfundată și miroase a fecale și a mai știu eu ce alte minuni. Sunt persoane care au conectat ilegal scurgerile de ape menajere la canalizarea pluvială dar primăria nu.i in stare să facă nimic. Am făcut o sesizare anul trecut în August și încă una în decembrie dar primăria nu a făcut încă nimic.

   +2 voturi
   +1
   -1
  4. Pai ce sa mai zici cu acest tovaras constructor de atâtea ani la varful urbei si aradeanul tot il voteaza ne meritam soarta la fel ca si tara ne plangem toata ziua ca nu se face nimic dar cand e vorba sa ne cerem dreptul de a trai stam inchisi in cochilie si ne radem de alti care incearca sa schimbe ceva.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.