vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  E din Arad, are 40 de ani, a furat o mașină din Cluj și a plecat în Banat. Nu are permis…

  de Special Arad | 19 februarie 2016, 8:26 AM | Regional

  0

  Angajatul unei spălătorii auto din Cluj a plecat cu maşina unui client. Până în Caraş-Severin. Hoţul nu are permis de şofer.

  Poliţiştii au reuşit să dea de urma unui bărbat care a furat maşina unui clujean. Arădeanul de 40 de ani este angajat al unei spălătorii auto din Cluj-Napoca şi la un moment dat s-a urcat în maşină şi dus a fost. Arădeanul nici măcar nu are carnet de şofer, scrie ciynews.ro.

  Angajatul spălătoriei auto din Cluj-Napoca a furat maşina în data de 8 februarie. Poliţiştii au început imediat cercetările, însă nu au reuşit să dea de urma bărbatului de 40 de ani. În urma cercetărilor, aceştia au stabilit că arădeanul a sustras autoturismul clientului, pe care l-a condus pe drumurile publice, deşi nu poseda permis de conducere.

  Bărbatul a fost depistat de poliţiştii clujeni de abia în 16 februarie, pe raza judeţului Caraş-Severin. Hoţul a fost dus la poliţie şi reţinut pentru 24 de ore, scrie citynews.ro.

  Maşina, a cărei valoare se ridică la 5.000 de euro, a fost recuperată şi predată proprietarului.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.