Zeci de mașini, la control. Șoferii au fost testați cu aparate etilotest și Drugtest

  de Special Arad | 17 septembrie 2022, 1:31 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. În perioada 16-22 septembrie, polițiștii rutieri din Arad intensifică acțiunile pentru reducerea accidentelor rutiere prin combaterea principalelor cauze generatoare. Activitățile sunt desfășurate în cadrul Proiectului ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.

  În după-amiaza zilei de 16 septembrie și pe parcursul nopții, polițiștii rutieri din municipiu și județ au acționat pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive.

  Astfel, au fost oprite pentru control zeci de autovehicule, iar conducătorii acestora au fost testați cu aparatele etilotest și Drugtest, nefiind constatate nereguli.

  Pentru abaterile constatate în cadrul acțiunii, au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 40.020 de lei, fiind reținute 5 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare. Dintre totalul sancțiunilor contravenționale, 69 au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză.

  Acțiunile continuă zilnic, și în acest sfârșit de săptămână, pe raza întregului județ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.