E confirmat! Adrian Toma, fostul șef al SRI Arad, va fi noul director general al Poliției Locale

  de Lucian Dănilă | 4 decembrie 2018, 4:24 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Informațiile noastre s-au adeverit. Special Arad scria în urmă cu o săptămână că favoritul pentru a prelua funcția de director general al Poliției Locale este nimeni altiul decât fostul șef al Serviciului Român de Informații Arad, Adrian Toma. În ultima perioadă, Toma a fost adjunct al SRI Arad.

  Adrian Toma (foto, al doilea de la stânga la dreapta, lângă viceprimarul Călin Bibarț) a fost singurul candidat pentru acest post, iar concursul a avut loc ieri, 3 decembrie. Fostul șef al SRI și-a depus dosarul de candidatură în ultima zi, iar astăzi ne-a venit confirmarea că el va fi directorul general al Poliției Locale din Arad, post care a fost ocupat interimar în ultimul și jumătate de Florian Barna, după plecarea Vioricăi Graur.

  La proba scrisă, Adrian Toma a obținut 92,4 puncte, urmând ca la data de 7 decembrie, la ora 10, la Sala Ferdinand a Palatului Administrativ, să susțină și oralul, dar practic nu se mai pot întâmpla lucruri care să schimbe ceva.

  Așa cum se știe, Poliția Locală a devenit din anul 2017 direcție în cadrul Primăriei Arad.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Și cine o să-l interogheze? … filfizonul? … depsre ce? Mărci de ceasuri elvețiene, țoale și pantofi de fițe? Sau cum se asigură „drum liber” prin traficul matinal arădean unui borfaș ce-și are viloiul construit din banii de funcționar public în Aradul Nou?

   Poza arată ca și cele făcute înainte de 90 … burtoși-fălcoși, care de îi pui să alerge 200m fac infarct.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.