Dionis a acaparat Vechiul Cazinou! A început târgul „Vicii și Delicii” | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 30 septembrie 2022, 6:53 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  A cincea ediție a „Vicii și Delicii” și-a deschis porțile vineri, 30 septembrie, fiind al doilea an când evenimentul se desfășoară într-o ambianță sofisticată, luxoasă, la Vechiul Cazinou de pe Bulevardul Dragalina din Arad. Mai mare ca anul trecut, cu o ofertă mai bogată, târgul a început să fie vizitat încă de la prima oră a inaugurării.

  „Principalul sponsor e Selgros și am realizat târgul în parteneriat cu Primăria Arad și Camera de Comerț. Sunt aproximativ 35 de crame, împreună cu 4 sau 5 importatori, mai avem și o zonă de tării și tot felul de băuturi fine în afară de vinuri, mai sunt și expozanți cu produse gastronomice, dar predominant e vinul. Mai avem spumante, cafea… E foarte plin evenimentul, avem de toate. Important de știut e că e deschis până la ora 22:00 anul acesta, anterior îl închideam mai devreme, dar acum am prelungit. Biletul este 40 de lei pentru că este cu degustare, dar trebuie ținut cont că se pot degusta aproximativ 200 de vinuri în acești bani. Este un eveniment frumos, elegant, liniștit, cum a fost la fiecare ediție, adică cine îl știe, o să găsească ceea ce crede că va găsi, nu cred că vor fi surprize, dar e mai bun ca anul trecut și ne așteptăm să avem și mai mulți vizitatori, cărora le recomand să vină și astăzi, fiindcă mâine probabil va fi foarte plin”, ne-a spus Vlad Cherchezan de la Methexis Events, unul dintre principalii organizatori.

  Expozanții sunt în proporție de 80% cei care au fost și până acum, iar restul sunt noi. Târgul este mai mare ca anul trecut, fiind venite mai multe crame (a căror produse sunt expuse în sala de la demisol), cele mai îndepărtate provenind din regiunea Moldova (cramele Averești), ori din Dobrogea (Alira și Via Viticola), dar găsim și o varietate de vinuri străine, din Franța ori Italia.

  Nici partea gastronomică (din sala de la parter) nu dezamăgește, fiind oferite spre vânzare diferite prăjituri delicioase, ciocolată pură, uleiuri, pesto, trufe, ori produse de panificație, iar cafeaua aromată nu lipsește nici ea.

  Sâmbătă, târgul este deschis între orele 17:00 – 22:00, iar duminică între 12:00 – 18:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.