joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  După ce s-a luat la ceartă și a înjurat angajații de la Nădlac II, un șofer de TIR s-a ales cu amendă

  de Special Arad | 2 februarie 2022, 1:07 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Sibiu, șofer de TIR, a fost sancționat de către jandarmi cu amendă în valoare de 200 de lei, pentru injurii și expresii jignitoare adresate angajaților din cadrul Agenției de Control și Încasare situat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

  S-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01:00, unde șoferul de TIR s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei, sensul de intrare în țară și fiind nemulțumit cu privire la timpii de așteptare necesari pentru efectuarea formalităților de control și încasare la rampa de cântărire a gabaritului, a devenit agresiv și a început să aducă injurii și expresii jignitoare angajatelor instituției respective.

  Echipajul de Jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică în zona punctului de trecere a frontierei a fost sesizat cu privire la acest fapt și a acționat pentru aplanarea conflictului și luarea măsurilor legale.

  Astfel, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, împotriva persoanelor, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora, conform Legii nr. 61/1991(republicată), pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.