marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  După atentatul cu bombă, un alt episod de o violență extremă s-a petrecut aseară în Arad: rackeți ruși au bătut și tâlhărit asociatul unei femei!

  de Alin Olteanu | 23 octombrie 2021, 2:25 PM | Dezvăluiri | Știri Arad | Topic special

  1

  Scene groaznice s-au petrecut aseară în localitatea Seleuș, mai precis la o fermă aflată pe raza comunei. Dar, până să ajungem la momentele care ne duc cu gândul la atentatul cu bombă petrecut în această vară, fără ca vinovații să fie prinși, o să facem o scurtă introducere.

  În urmă cu ani de zile, un arădean, născut în Seleuș, a emigrat în Canada. Acolo a cunoscut o tânără femeie – din informațiile noastre aceasta este originară din Uzbekistan- cu care a început o relație. Ei bine, această relație a continuat și, la un moment dat, cei doi s-au gândit  să facă o investiție în România. Așa că înființat o societate (arădeanul – cu 30 %, femeia cu 70 de procente și calitatea de administrator) și au cumpărat o fermă aflată pe raza comunei Seleuș.

  Ferma a funcționat până în urmă cu trei ani, atunci când cei doi au rupt relația, femeia având încă de atunci pretenția ca arădeanul să o despăgubească cu o sumă dublă față de prețul de cumpărare. Acesta însă a refuzat, fiind acționar minoritar și nici măcar în calitate de administrator.

  Revenind la prezent și la ce s-a întâmplat, aseară în jurul orei 9 bărbatul a fost sunat de fosta iubită, aceasta spunându-i că a revenit în țară, că e la fermă și că îl roagă să meargă până acolo. Arădeanul, fiindcă era cu un prieten, l-a rugat pe acesta să îl însoțească.

  Ajunși la fermă, imediat după ce au intrat, cei doi au fost atacați și bătuți crunt de doi indivizi (se pare că aceștia vorbeau în limba rusă). Ulterior, cu cuțitul la gât, fostul iubit al femeii a fost pus să își deschidă telefonul și să intre pe contul bancar ca să facă plată pentru ceea ce i se cerea: răscumpărarea acțiunilor în societate. Din informațiile pe care le avem, banca nu a acceptat să transfere o sumă mai mare de 4000 de euro, dar acest aspect nu era cunoscut de către atacatori.

  Imediat după ce au văzut că a fost făcută plata bancară, cei doi indivizi (unul dintre aceștia avea toc de pistol la picior) și femeia s-au urcat în mașină și au plecat. Trebuie subliniat că le-au luat telefoanele celor doi.

  Dintre cei doi bărbați bătuți până la sânge, acționarul societății care deține ferma a reușit să plece și să ajungă acasă, în 20-25 de minute, acolo reușind să contacteze autoritățile  de pe telefonul tatălui său.

  Ulterior – încă nu putem să vă spunem cât de bine s-a „mișcat” Poliția Arad în acest caz- cei trei au ieșit din țară, fiind filmați cu camere de supraveghere în Seleuș, Ineu și Vărșand, pe unde au și trecut granița.

  Din informațiile pe care le mai deținem, autoritățile cunosc identitatea celor doi bărbați și se fac procedurile pentru capturarea acestora.

  Revenim cu amănunte.

  Foto: Arhivă Google

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dacă citeam articolul ăsta pe arq.ro, credeam că este una din cunoscutele halucinații bahico-opionide ale celebrului Vasile Zărăndan. Dar cu Alin la timonă, materialul dezvăluie încă un episod din luuungul șir de manifestări mafiote pentru care Aradul merită a fi considerat unul din principalii poli ai infracționalității transfrontaliere din RO. Bineînțeles că autoritățile nu știu nimic și n-au nicio reacție.

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.