sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  După 55 ani, actorii din filmul „Romeo și Julieta” cer despăgubiri de peste 500 milioane de dolari pentru că ar fi fost forțați să filmeze o scenă nud când erau minori

  de - | 5 ianuarie 2023, 2:04 PM | Monden

  1

  (foto: CineMagia.ro)

  Olivia Hussey și Leonard Whiting acuză studioul Paramount de exploatare sexuală, în scena nudului din adaptarea semnată de Franco Zeffirelli, scrie Libertatea, citând Variety.

  Olivia Hussey și Leonard Whiting (astăzi în vârstă de 71, respectiv 72 ani), erau adolescenți când au jucat în filmul câștigător de Oscar. Perechea susține că regizorul, Franco Zeffirelli, le-a spus că nu va exista nuditate și că în scena dormitorului vor fi purtate haine de culoarea pielii, dar ulterior a insistat ca ei doi să joace nud „sau scena va fi un eșec”. Franco Zeffirelli a murit în 2019.

  Hussey avea 15 ani și Whiting 16 la momentul realizării producției. Cei doi susțin că au suferit „o traumă mentală și suferință emoțională” în anii de după și au pierdut oportunități de angajare. Se solicită despăgubiri despre care se spune că „depășesc 500 de milioane de dolari”.

  Pe de altă parte, într-un interviu din 2018 pentru The Guardian, Hussey a spus: „Mi-a plăcut să o interpretez pe Julieta. Singura parte care nu mi-a plăcut a fost tot PR-ul. A fost epuizant”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Haideti sa lasam balta prostiile astea.Asa traumatizati au fost ca dupa 50 de ani s-au trezit ca pot (eventual) scoate niste bani cu teoria chibritului.Asfel de metode sunt la moda la americani.Dupa decenii i se scoala cuiva ca a prins-o seful de cur(dar astfel de amintiri revin doar fata de cei care ajung persoane de notorietate).

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.