După 20 de ore de stat la audieri în sediul DIICOT, avocatul Andrei Moldoveanu a murit într-un accident groaznic

  de Special Arad | 7 December 2019, 11:49 AM | Naţional

  0

  Un avocat, fost decan de barou, a murit la scurt timp după ce a stat 20 de ore în sediul DIICOT la o serie de audieri-maraton, potrivit Antena 3. Dupa ce a plecat de la audieri, avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, fost sef al Baroului Dambovita, a intrat cu masina intr-un tir, pe DN 71, Targoviste-Sinaia, la intrare in orasul Pucioasa.Un coleg al avocatului mort a relatat că acesta a plecat printre ultimii de la DIICOT, după ce au fost zeci de martori audiați.

  „Am fost împreună la acele audieri maraton. Din păcate am depus delegațiile și am așteptat să fin chemați la audieri. Audierea clientului lui a început în jur de 3, al meu în jur de 4 dimineața. În condițiile în care au fost audiați 70-80 de martori chemați, câțiva având și calitatea de suspecți. Dânsul a plecat la 6 fără 20, împreună cu un alt coleg. Pe fondul unei oboseli inerente și motivate s-a întâmplat acest nefericit accident. Se pare că a ațipit și a intrat într-un tir. E o pierdere mare pentru noi. A fost avocat 47 de ani în Baroul Dâmbovița. Deplângem această pierdere și suntem alături de familie”, a relatat avocatul Nicolae Pană, la Antena 3.
  Sursa foto: Fanatik

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.