joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  DRW Arad a lansat o provocare Consulatului Germaniei de la Timişoara

  de Ovidiu Balint | 1 martie 2018, 12:54 PM | Știri Arad

  0

  Consulul Germaniei la Timişoara, Ralf Krautkramer, a efectuat zilele trecute prima sa vizită oficială la Arad, ocazie cu care s-a întâlnit cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale, dar şi cu cei ai principalilor investitori germani din municipiul şi judeţul Arad.

  Ralf Krautkramer a fost invitatul special al Asociaţiei Economice româno-germane DRW Arad la întâlnirea lunară a conducerii acesteia. Preşedintele DRW Arad, Waldemar Steimer ne-a declarat că s-au discutat cu consulul german la Timişoara teme legate  de dezvoltarea Aeroportului Arad, dar şi cele care privesc înfiinţarea învăţământului dual de pregătire profesională.

  DRW Arad a mai adus în discuţie şi problema discrepanţei dintre oferta de locuri de muncă şi lipsa personalului specializat în diversele domenii în care investitorii germani au deschis afaceri şi la Arad.

  Una dintre cele mai importante decizii pe care urmează să le ia consulul Germaniei la Timişoara este aceea de a înfiinţa, în fiecare lună, o zi consulară la Arad, pentru a veni în întâmpinarea problemelor pe care arădenii ar dori să le soluţioneze cu statul german.

  IMG 4073 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.