Drumul Arad-Horia-Șiria-Pâncota: se amenajează șanțuri, podețe și căi de acces

  de Special Arad | 25 august 2022, 4:00 PM | Administraţie

  1

  Comunicat. Modernizarea drumului județean Arad-Horia-Șiria-Pâncota se aproprie de final. Constructorul lucrează, în interiorul comunei Șiria, la amenajarea șanțurilor, înlocuirea podețelor și realizarea accesului spre gospodării. Finanțarea proiectului de modernizare a acestui drum se realizează din fonduri europene. Drumul județean Arad-Șiria-Pâncota are o lungime de aproximativ 30 de kilometri, termenul de finalizare a proiectului este iunie 2023.

  În cadrul proiectului de modernizare a drumului Arad-Horia-Șiria-Pâncota am avut în vedere nu doar realizarea părții carosabile, pentru un transport rutier modern și sigur, ci și asigurarea unui confort urban pentru cei care locuiesc în localitățile traversate de acest drum județean. În aceste zile se lucrează la amenajarea șanțurilor de scurgere a apei pluviale, cât și accesul la gospodăriile oamenilor”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Drumul județean Arad-Horia-Șiria-Pâncota face parte din cel mai ambițios proiect din România de modernizare a drumurilor județene prin care Consiliul Județean Arad și-a propus să modernizeze 650 kilometri de drumuri până în anul 2025. Unele dintre acestea sunt construite de la zero. Majoritatea drumurilor sunt realizate cu finanțare europeană câștigată de Consiliul Județean Arad.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Drumul ca și toate lucrările adiacente sunt o bătaie de joc. Maaare. Dar cine sa îndrăznească sa spună ceva??? Sunt zone unde accesul în cutie oamenilor e mai facil decât accesul pe străzile laterale. Sunt zone unde șanțurile pt ape pluviale reprezinta un atemtat la viTa oamenilor

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.