marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Drum deschis spre turneul final! Șoimii Șimand înfruntă, la Arad, pe West Deva în play-off-ul CN de futsal Under 19

  de Dan Lazăr | 26 octombrie 2021, 1:53 PM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Șoimii Șimand sunt în acest sezon printre protagonistele cu pretenții ale Campionatului Național de futsal Under 19. Ultima ispravă, 19-5 pe terenul lui West Deva, i-a cocoțat pe elevii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană în fruntea clasamentului seriei a patra, cu 10 puncte, asemenea CFR-ului timișorean, dar cu un golaveraj superior (+22, față de +20).

  „Încheind pe primul loc, vom juca ambele tururi de play-off pe propriul teren. Primul meci este programat duminică, la sala de sport UAV, în compania ocupantei locului patru, West Deva. În cazul unei dorite victorii, faza a doua a play-off-ului ne va găsi tot la Arad, unde vom juca cu învingătoarea dintre CFR Timișoara și Clujana Cluj-Napoca”, ne-a declarat prof. Daniel Mărcuș, care zilele trecute a avut bucuria de a-și vedea visul cu ochii, sala de sport din Șimand și terenul multifuncțional fiind recepționate de autoritățile locale, Compania Națională de Investiții predând cele două locații.

  Așadar, duminică, la Arad, Șoimii Șimand va încerca să facă un prim pas spre turneul final, unul ce pare facil dacă privim spre rezultatul din weekend de la Deva. Apoi urmează o confruntare, probabil, cu CFR Timișoara, adversar incomod, rezultatul meciului direct fiind de 4-4, după ce la pauză șimăndanii aveau 4-1.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.