Plata pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și autorizația de circulație provizorie, disponibilă și online

  de - | 10 decembrie 2020, 10:51 AM | Auto

  0

  Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a lansat, în luna decembrie, un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu pentru facilitarea plăţilor reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare şi autorizaţiei de circulaţie provizorie, se arată într-un comunicat al instituției.

  Pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghișeul.ro dovada plăţii nu este necesară

  Conform unui comunicat de presă al DRPCIV, plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăţi sau la finalizarea programării online la ghişeu, utilizând cardul bancar. Pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghișeul.ro dovada plăţii nu este necesară.

  Serviciul de plăţi online este disponibil 24 de ore din 24, plata poate fi efectuată la orice oră şi în orice zi, iar procesarea şi validarea se fac rapid, menţionează sursa citată.

  DRPCIV mai transmite că datele de plată online nu vor fi accesibile şi nu vor fi stocate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.