vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Drogat la volan, conducea pe autostrada A2 cu o viteză de peste 180 km/h!

  de Special Arad | 20 august 2022, 1:20 PM | Naţional

  1

  Doi șoferi au fost prinși astăzi pe Autostrada Soarelui, conducând cu viteză excesivă și drogați. Unul dintre ei conducea cu 181 km/oră.

  Sâmbătă dimineață, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au prins în trafic, pe Autostrada A2, un bărbat care conducea cu 181 de km/h. De asemenea, în urma testării cu aparatul „drugtest”, a rezultat pozitiv la cannabis, informează Inspectoratul General al Poliției Române.

  Șoferului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și a fost amendat cu 1.305 lei. Mai mult, i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

  Tot în această dimineață a fost prins un bărbat care conducea pe Autostrada A2, cu 153 de km/h, iar, în urma testării cu aparatul „drugtest”, a rezultat pozitiv la opiates. Șoferul în cauză a fost amendat cu 580 de lei și i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.