Glad Varga: „Bilete pentru mijloacele de transport în comun destinate arădenilor care colectează selectiv”

  de - | 16 septembrie 2022, 12:47 PM | Comunicate contra cost

  0

  Arădenii care colectează selectiv pot beneficia de bilete pentru mijloacele de transport în comun, în cadrul campaniei „Schimbă PET-ul cu biletul”.

  „Campania are ca obiective încurajarea folosirii transportului public și promovarea colectării separate a deșeurilor,  marchând  începutul Săptămânii Mondiale a Mobilităţii. De menţionat că este o acţiune inițiată de Act for Tomorrow și Kaufland Romania, cu  sprijinul Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor”, susţine deputatul liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic.

  Astăzi, în intervalul orar 09.00 – 17.00, arădenii pot primi bilete de călătorie cu mijloacele de transport în comun, dacă vor colecta selectiv,  aducând deșeuri în următoarele locaţii:

  – Arad-Centru, Str. Banu Mărăcine nr.6A;

  – Arad-Sega, Calea Aurel Vlaicu nr.139;

  – Arad-Micalaca, Calea Radnei nr.128-130.

  Pentru a piutea obţine unui bilet de autobuz cu două călătorii valabil timp de 24 de ore arădenii trebuie să aducă cinci PET-uri/doze de aluminiu/sticle, care trebuie introduse în aparatele de colectare din parcările magazinelor Kaufland. Se pot aduce: PET-uri de la 0,5 litri până la 2,5 litri, de la orice produs, orice culoare, orice formă; doze de aluminiu, între 0,25 și 0,5 litri şi sticle, între 0,25 și 0,5 litri.

  Potrivit regulilor campaniei, o persoană va beneficia de două călătorii o singură dată. Cupoanele se păstrează, iar în baza lor participanţii pot beneficia de o reducere de 10% la anumite produse.

  Lista locaţiilor din fiecare oraş este disponibilă aici: https://tinyurl.com/LocatiiSchimbaPetulCuBiletul


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.