marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  DRDP Timișoara: Pasajul din Micălaca, aproape 70% finalizat

  de Special Arad | 20 septembrie 2023, 3:27 PM | Administraţie | Știri Arad

  4

  Comunicat DRDP Timișoara.La șantierul pasajului denivelat de pe centura de ocolire Arad (DN 7) peste CF Arad – București au fost finalizate, zilele trecute, lucrările de amplasare a grinzilor.

  Pe 12 deschideri ale podului au fost montate câte 9 grinzi a câte 22 de metri fiecare, iar peste deschiderea peste calea ferată, grinzi de 28 metri. Au fost finalizate și relocările de rețele electrice.

  Echipele antreprenorului SPIC SRL lucrează la placa de suprabetonare, la rampele de acces pe pasaj, montarea consolelor pentru trotuar etc.

  Stadiul șantierului este de aproape 70%, iar termenul de finalizare este luna noiembrie 2023.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. @Rea
   Dacă te gândeai un pic, nici măcar nu era nevoie să citești GRESEALA DE REDACTARE cu data de finalizare… 🤔
   .
   Ți-o spuneam eu ȘI FĂRĂ SĂ CITESC ARTICOLUL:
   – va fi gata EXACT ÎNAINTE DE Alegerile Generale (ca atât de multe-alte investiții care, deși ar putea fi terminate mai rapid, VOR FI TĂRĂGĂNATE până atunci, ca să „nu uite prostimea, Mărețele -și PUȚINELE – Realizări” ale unei clase politice de „dinozauri impotenți” 😉).

   --11 voturi
   +1
   -1
  2. Sublim! dar din pacate complect inutil! Continua o centura incomplecta si insuficienta ca trafic si muta punctul de coada la bariera dintre Arad si Vladimirescu. Nu poti sa duci tot traficul unui sfert de Europa prin Vladimirescu si sa il opresti la o bariera unde trec 2 personale si trei drezine sau la trecerea de pietoni de la Moara unde trece alene o nana cu doi nepotei si doi catei…

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.