duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  DRDP a anunțat cine a câștigat licitația pentru execuția restului de drum de legătură Autostrada A1 Arad-Timișoara-DN69

  de Alin Olteanu | 9 februarie 2024, 1:48 PM | Administraţie | Regional

  0

  Comunicat DRDP. În urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor depuse, DRDP Timișoara a comunicat astăzi, 9 februarie, rezultatul procedurii de atribuire a contractului de proiectare și Execuție a lucrărilor din cadrul obiectivului „Drum de legătură Autostrada A1 Arad-Timișoara-DN69 – Rest de executat”.

  Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea DRUMURI și PODURI BANAT S.R.L. & MAXAGRO CENTER SRL & OPR ASFALT S.R.L. & OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS S.A., cu preţul de 221.457.969,30 lei, fără TVA.

  DRDP: „Semnarea contractului, după eventualele contestații”

  Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire. 

  După semnarea contractului, perioada proiectare și execuție va fi de 12 de luni. Noul antreprenor va face și expertizarea lucrărilor care au fost realizate de constructorul precedent. La data rezilierii contractului anterior, în septembrie 2023, progresul fizic al lucrărilor era de aproximativ 25%.

  Citește și: Două oferte la licitația DRDP Timișoara pentru drumul de legătură dintre Autostrada A1 și Drumul Național 69

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.