marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dr. Adrian Wiener: Îndemn la responsabilitate!

  de - | 20 mai 2020, 1:23 PM | Comunicate contra cost

  1

  Adrian Wiener, medic coordonator al Spitalului Covid și senator al USR Arad atrage atenția că încă nu putem să fim neglijenți în raport cu pericolul Covid-19.

  Recentele măsuri de relaxare, menite să permită reluarea treptată a activității economice și sociale, trebuie interpretate ca o șansă pentru o activitate cât mai apropiată de cea normală, nu pentru asumarea unor riscuri.

  Adrian Wiener, senator USR: Îndemn arădenii la responsabilitate! Încă avem suficiente cazuri de Covid-19. Au fost două zile în care nu s-au înregistrat îmbolnăviri, urmate de ziua de ieri, cu 5 noi cazuri confirmate. Riscul este în continuare prezent.

  Pentru aceasta, posibilitatea de a circula mai mult trebuie dublată de grija fiecăruia: în continuare trebuie să ne spălăm frecvent pe mâini, să purtăm mască în spațiile închise, să evităm locurile aglomerate. Suntem cei mai în măsură să ne păzim de contactarea virusului.

  Este esențial să menținem un comportament precaut, în special categoriile vulnerabile. Cu cât vom respecta mai mult măsurile amintite mai sus, cu atât vom putea circula mai mult, vom putea să ne bucurăm de toate avantajele unei vieți normale.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.