luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doza de frumusețe și stil: Lawinne Models a împărtășit din tainele modellingului unor tineri din Arad | GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 19 martie 2021, 3:27 PM | Monden | Știri Arad

  0

  Lavinia Ichim a ales să împărtășească arădenilor din experiența sa în lumea modei. Participantă la zeci de concursuri internaționale de Miss, arădeanca a lansat cursuri de inițiere în modelling, absolvite, acum ceva vreme, de o a doua grupă.

  Lawinne Models a reușit să organizeze, recent, un eveniment de finalizare a cursurilor de inițiere în modelling, unele întrerupte deseori de intrarea în scenariul roșu a municipiului Arad.

  „Vreau să mulțumesc echipei pentru ajutorul acordat. Hainele fetelor au fost asigurate de Atelier Oana Șeran, iar ale băieților de Mans style, machiajul și părul de de Creative Academy. Au fost copii și adolescenți cu vârste între 4 și 22 de ani”, ne-a declarat Lavinia Ichim, care, printre altele, a cucerit titlurile de: Miss Crişana, Miss Globe România, Miss Model of the World România, Miss Turism, Top Model of the Globe, Miss Presa în cadrul Miss Arad 2011 sau locul secund la Beauty of România.

  „Poate mulți se întreabă de unde și cum trebuie să începi pentru a deveni model. Împreună vom învăța, printre altele, mersul și prezența scenică; ținuta corectă a corpului; posingul în timpul defilării; cum să pozezi la o ședință foto; cum să te prezinți la un casting sau bunele maniere într-un backstage. Cursul se adreseasă celor între 4 și 25 de ani, și se întinde pe parcursul a opt săptămâni, în care vom păși împreună în lumea modei”, a mai spus arădeanca care își propune să contribuie la punerea Aradului pe harta modei.

  Citește și: Aradul, invadat de modele! Paradă a frumuseții și eleganței după primul curs al celei mai proaspete agenții de modeling de pe Mureș | GALERIE FOTO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.