duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Douăzeci și unu de cetăţeni din Nepal, Turcia, Siria şi Afganistan, depistaţi ascunși în TIR-uri la Nădlac II

  de Special Arad | 1 martie 2022, 5:05 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat douăzeci și unu de cetăţeni din Nepal, Turcia, Siria și Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în trei automarfare.

  În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, polițiștii de frontieră au efectuat, pe sensul de ieşire din România, controlul amănunțit asupra a trei ansambluri rutiere conduse de doi cetățeni turci, respectiv un român.

  Cei trei şoferi transportau conform documentelor de însoţire a mărfii, obiecte de mobilier, piese auto și aparate industriale pentru societăți comerciale din Germania, Olanda și Polonia.

  În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au verificat compartimentele pentru marfă, iar in interior, printre marfa transportată, au fost descoperiţi ascunşi, în total, douăzeci și unu de cetăţeni străini.

  Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Nepal, Turcia, Siria și Afganistan, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

  În cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.