Două nopți albe pe ștrandul din Arad cu șase DJ-i cunoscuți! Pool Party ajunge la ediția a 7-a în acest weekend

  de Lucian Dănilă | 18 iulie 2019, 3:58 PM | Advertorial | Știri Arad

  0

  Se anunță un nou weekend… electric pe ștrandul din Arad. Pool Party ajunge la cea de-a 7-a ediție în acest weekend, petrecere la care sunt așteptate din nou câteva mii de persoane în zona bazinelor. Va fi distracție pe muzică bună, dans și dichis. Mi s-a șoptit asta 🙂

  Organizatorii ne-au asigurat că au vorbit cu „Doamne, Doamne” și vremea va fi, citez, „OK”. Astfel, nu trebuie să lipsească din ținuta fiecărui petrecăreț – care știe să înoate -, costumul de baie. Cine nu știe să înoate nu are voie în bazine. E lege  🙂

  Fondul sonor este asigurat de șase DJ-i cunoscuți, Marwan fiind de curând chiar pe una dintre scenele de la Neversea. Alături de Marwan, în programul celor două nopți vor mai fi: Kool, Adrian Eftimie, Roxanita, Epiphanov și Kidu.

  Astfel, pentru cei care nu au prins trenul spre Electric Castle, e bun și taxi-ul spre ștrand pentru un weekend cu adevărat electric, un weekend EDM, adică Electronic Dance Music. Evident că nu va lipsi nimic, nici cocktail-urile, shot-urile, sau apa plată pentru cei care vin și pleacă cu volanul în mână.

  Este a șaptea ediție de Pool Party, un număr care practic îți asigură o garanție la distracție pentru că, parafrazând acel „dacă nu ar fi, nu s-ar povesti”, așa am putea spune că „dacă nu ar fi fost COOL, nu s-ar mai fi ținut nici un POOL”  🙂

  Party să fie!

  Ca să folosesc termeni din sport, să spun că se joacă în nopțile de 19 și 20 iulie, adică vineri și sâmbătă noaptea.

  Organizatorii, adică echipa de la Molly Malone’s Arad, au scris, negru pe alb, și un regulament de funcționare, asta ca lucrurile să fie clare din start și până la plecare. Fără, însă, a afecta vibe-ul.

  Deci, ca să începem cu intrarea:

  Intrarea liberă dupa ora 21.00. ATENȚIE: doar după ora 21  🙂

  În ceea ce privește ținuta, nu e nuntă, deci fără papillon sau costum de fițe:

  Ținuta – costum de baie (opțional) sau îmbrăcăminte casual. Ați înțeles? Casual!

  Ca să traduc, casual într-o scurtă definiție ar putea fi ceva de genul: haine confortabile și deloc formale. De exemplu, blugi, o cămașă lejeră, un tricou – poate – polo, dar bun și unul simplu, și niște pantofi sport sau clasici, după preferințe. Asta la bărbați. La femei e la fel de ușor: o pereche de blugi, o bluză albă sau colorată și o pereche de pantofi tradiționali, cu un toc scurt. Sunt doar niște idei, alegerea vă aparține 😉

  ȘI ACUM ATENȚIE MĂRITĂ! (asta este de pe pagina de Facebook a celor de la Molly Malone’s)

  – Accesul tinerilor sub 18 ani este permis doar insotiti de un adult! Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra voastra!

  – Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!

  – Spune NU drogurilor! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

  – ECO-friendly advice – Te rugam sa nu arunci sticle, pachete de tigari, pahare sau peturi de plastic in spatiile verzi sau in apele bazinelor!

  FOARTE IMPORTANT !!!!!

  Accesul in bazine nu este permis celor care nu stiu sa inoate.

  Accesul este permis doar in zona bazinului cu apa de maxim 1,70 cm.

  Toti participantii la eveniment declara ca inteleg regulile si se vor comporta ca atare pentru a nu pune in pericol pe el insusi sau vreun alt participant.

  Este OBLIGATORIE urmarirea indicatiilor date de SALVAMARI si de oamenii de ordine pe tot parcursul petrecerii !

  (P)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.