duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Două noi burse sociale, pentru elevii Liceului Special „Sfânta Maria” Arad

  de Special Arad | 30 martie 2023, 5:36 PM | Administraţie | Educaţie

  0

  Comunicat. Consilierii județeni au aprobat două noi burse sociale, la cererea conducerii de la Liceul Special Sfânta Maria Arad.

  Consiliul Județean Arad oferă burse pentru elevii de la unităţile de învăţământ special aflate sub autoritatea instituției. Bursele sunt acordate pe patru categorii: de performanță, de merit, de studii și sociale.

  „Suplimentarea cu încă două burse față de cele deja existente arată preocuparea noastră pentru acest domeniu sensibil, care trebuie sprijinit. Bursele acordate reprezintă un stimulent pentru a preveni abandonul școlar, dar și pentru a conștientiza elevii de la aceste școli speciale că performanța și perseverența pot și trebuie răsplătite. Practic, prin aceste stimulente îi pregătim pe copii pentru viața reală, pentru integrarea în societate”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Cuantumul burselor acordate elevilor cu nevoi speciale este următorul:
  – 500 de lei/lună – bursa de performanță;
  – 250 de lei/lună – bursa de merit;
  – 250 de lei/lună – bursa de ajutor social;
  – 200 de lei/lună – bursa de studiu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.