Două medalii balcanice pentru CSU Arad! Atleta Roxana Bîrcă a urcat pe podium în Turcia

  de Dan Lazăr | 17 februarie 2020, 7:38 AM | Sport

  0

  Cu 12 medalii câștigate (cinci de aur, două de argint și cinci de bronz) România s-a clasat pe primul loc în ierarhia pe națiuni la Campionatele Balcanice de atletism indoor rezervate seniorilor, desfășurate în weekend, la Istanbul.

  Roxana Bîrcă (CSA Steaua-CSU Arad) a contribuit cu două medalii la zestrea tricoloră, aur în proba de 1500m (timp 4:20,33) – unde a reușit un personal best – și bronz în concursul de 4x400m(Bălan Cristina / Ștefana Florina / Bîrcă Roxana / Răzor Bianca), ștafeta tricoloră încheind cu timpul de 3:48,09.

  La cea de-a 25-a ediție a competiției, țara noastră a fost urmată în clasament de Ucraina – 7 medalii (5-1-1) și de Turcia – 16 (3-7-6).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.