Update Încă o localitate din județul Arad va rămâne fără curent, săptămâna viitoare. În total vor fi trei

  de Special Arad | 24 aprilie 2020, 8:19 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, transmit reprezetanții E-Distribuție Banat SA.

  Astfel, localitățile Tauț și Cicir vor rămâne fără curent vreme de mai multe ore, conform tabelului de mai jos.

  UPDATE

  Reprezentanții E-Distribuție Banat SA anunță că, pe lângă localitățile Tauț și Cicir, o altă localitate va rămâne fără energie electrică săptămâna viitoare. Este vorba despre localitatea Fiscut, sat ce aparține de comuna Șagu, iar întreruperile vor avea loc joi, conform tabelului de mai jos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.