Două case din Valea Mare au fost cuprinse de flăcări!

  de Special Arad | 9 August 2018, 8:00 PM | Știri Arad

  0

  Pagube materiale însemnate pentru o familie din localitatea Valea Mare, comuna Săvârșin. Un incendiu le-a cuprins două clădiri, una arzând aproape complet. Din fericire pompierii au reușit să salveze o parte din a doua casă împreună cu două animale.

  „În jurul orelor 18:00 a fost anunțat un incendiu la o casă particulară în localitatea Valea Mare din Comuna Săvârșin. La incendiu s-a deplasat din cadrul Secției de Pompieri Bârzava – Garda de intervenție nr.2 Birchiș. două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autoturism de primă intervenție și comandă, un ofițer și doi subofițeri. Ajunși la fața locului incendiul se manifesta violent la două corpuri de clădire, 40 mp și 60 mp. Casa de 40 mp a ars în proporție de 80%, iar o parte din a doua casă a fost salvată. Au mai fost salvate 2 animale (vaci).

  Cauza incendiului este în curs de stabilire”, a declarat reprezentantul ISU Arad Gigi Pleșca.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.