„Două bunicuțe înverșunate” deschid clubul de film documentar la Cinema Arta – sala mică

  de Special Arad | 25 martie 2019, 12:16 PM | Cultură | Film

  0

  Pentru că liceenii sunt din ce în ce mai prezenți la Cinema Arta, Asociația CitiZenit și Centrul Municipal de Cultură Arad au decis ca împreună cu inițiativa „One World Romania la Școală” să dezvolte un club de film documentar, special pentru adolescenți, ce va avea loc lunar tot mai intens și mai captivant. Prima proiecție va fi în sala mică a cinematografului Arta (la etaj), documentarul danez „Două bunicuțe înverșunate”, în regia lui Håvard Bustnes.

  Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

  Shirley (90) și Hinda (84) au crescut în timpul Marii Depresiuni. Criza economică recentă, încălzirea globală și grijile legate de viitorul nepoților le fac să pună la îndoială idea că trebuie să cumpărăm, să consumăm, să adunăm și să creștem economic la nesfârșit. Înarmate cu umor, curaj, o prietenie îndelungată și poftă de viață, Shirley și Hinda străbat America și întreabă în stânga și în dreapta, de la persoane recent rămase fără adăpost la studenți economi și antreprenori de success până când poate economia să crească, demonstrând că nu e niciodată prea târziu să afli lucruri noi și să încerci să schimbi ceva.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.