Dottore Falcă face sex… cu Grapini! Cu un i… Cu celălalt i… e la pubertate!

  de Alin Olteanu | 30 July 2016, 1:26 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  2

  Doctorul în comunicare, nicidecum primar al Aradului în acest caz, da!, ne referim la Gheorghe Falcă, are preocupări „ample” pe Facebook, așa cum le are orice politician de vreun an încoace, care știe că nu trebuie să plătească pentru a comunica public ceva. S-ar putea spune că „Dottore” face tot ceea ce face un feisbucist adevărat: are idei (fixe de obicei), își ține partea întotdeauna, este excitat după ce scrie câte un comentariu acid la adresa vreunui adversar (dar pe cine nu vede edilul ca adversar?) etc.

  Deunăzi, așa cum puteți vedea mai jos, Falcă și-a pus în cap să i-o „tragă” adversarului său politic din PSD, senatorul Fifor (trebuie să recunoaștem că acesta s-a detașat clar în opozantul numărul unu al primarului, Dorel Căprar dovedind cu vârf și îndesat că nu dispune de calitățile necesare să fie „vioara întâi”). Cu aceste gânduri în minte, președintele PNL Arad a comentat la o postare a lui Fifor, pe Facebook, crezând că o sa-l facă zob pe acesta din urmă. Doar că, până la… tot urmă… Falcă și-a servit-o original, lovindu-se nu numai în barbă ci și în… teza de doctor în comunicare pe care a prezentat-o la începutul anului.

  Mai ceva ca Maria Grapini, celebră pentru greșelile gramaticale postate cu onoare pe Facebook, pentru a fi văzute de cât mai mulți alegători, Falcă introduce în spațiul public următoarea propoziție: „Omul acesta se închină pentru a candidă la Arad și uni se închină în fața lui…”. Ulterior, ca să ne demonstreze că nimic nu este întâmplător, nici chiar diploma de doctor în comunicare, Ghiță recidivează flagrant: „Ce ușor se vând uni”.

  Procesul anunțat de Fifor – și senatorul în căutare de notorietate în Arad – nu ne interesează (cititorii pot afla mai jos amănunte ca să nu rămână dezinformați), că tot campanie electorală neplătită se numește, în schimb ne interesează acel „uni”…

  E „uni sex” cu el în persoană, e „uni” cu Maria Grapini sau e un „i” în minus… Așa cum ar fi „Societatea vie” fără… autor cunoscut.

   

  P.S. Falcă a lansat în toată țara, în 2011, volumul „Societatea vie. Proiect România 2020“. Uni nu sunt siguri că el a scris-o.

  fifor 1

  fifor 2

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu cum scrie falcă este interesant. Nimeni nu este perfect! Dar ce scrie este de ”plângere penală”. Dl Fifor ar face bine să puna în aplicare amenințarea și să-l dea în judecată. Că altfel și el devine un falcă al II-lea… și ar fi păcat.

   Minciunile în intenția dezimformării opiniei publice nu sânt ”declarații politice”.
   Minciuna este o minciună și nimic mai mult. Și așa trebuie să rămână și în viitor. Iar falcă pentru eternele minciuni, trebuie să plătească.

   Atenție falcă!
   Poate îți dă prietenul tău Ando niște leții de gramatică.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.