duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dotări pentru copiii din Arad

  de - | 19 iunie 2020, 7:59 AM | Comunicate contra cost

  0

  Echipa USR Arad a transmis administrației locale un proiect de HCL pentru instalarea în parcurile din oraș a minim 5 leagăne special adaptate pentru copiii cu dizabilități, precum și leagăne cu sisteme de sprijin pentru copii sub 3 ani, în toate spațiile de joacă.

  Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR Arad: „Proiectul a pornit de la ideea că aceste categorii de persoane sunt discriminate de autoritățile locale din întreaga țară și doar incluziunea le poate ajuta sa se dezvolte armonios.

  Evaluând situația din Arad, avem peste 70 de locuri de joacă, unde nu găsim defel asemenea dotări. Privim acest proiect ca pe un început, cu speranța că va fi preluat de actuala administrație locală. Dacă nu, cu siguranță USR PLUS îl va implementa după alegerile locale din această toamnă.

  Din semnalele primite de la producătorii de astfel de echipamente, ar fi necesară chiar o lege care să oblige toate administrațiile publice să prevadă spații de joacă special adaptate pentru copiii cu dizabilități. Personal, voi face eforturi în Parlament, în acest sens.

  Regăsiți aici forma proiectului de HCL: https://bit.ly/LeaganeArad


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.