Palatul Copiilor a organizat seara atelierelor deschise „Talent și creativitate” la mall

  de Special Arad | 22 October 2022, 12:29 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. Peste 600 de copii și părinți au fost prezenți la Seara Atelierelor deschise „Talent și creativitate”, eveniment organizat recent, de Palatul Copiilor Arad în parteneriat cu Atrium Mall. Cei prezenți s-au bucurat de ateliere culturale, artistice, civice, tehnice, științifice, aplicative, sportive și turistice, toate într-o atmosferă de joc și bucurie, în care talentul și imaginația copiilor, au dat naștere la cele mai interesante creații. Toate acestea au fost completate atât de spectacolul campionilor, la care au participat copiii premiați la concursurile naționale și internaționale de dans și muzică, cât și de demonstrațiile sportive. Nu au lipsit nici personajele de basm, Regele și Regina, care au adus bucurie celor dornici să aibă o amintire plină de magie. Astfel, timp de trei ore, profesorii de la Palatul Copiilor au pus în valoare, prin măiestria și dedicația lor, o varietate de activități, menite să-i atragă pe cei prezenți la cele peste 30 de cercuri existente.

  La eveniment au luat parte reprezentanți ai Consiliului Județean Arad, Primăriei Arad, ai Inspectoratului Școlar Județean Arad, și, nu în ultimul rând, oficialități ai celor două universități arădene, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” și Universitatea „Aurel Vlaicu” , parteneri de încredere ai Palatului Copiilor Arad. Spectacolul a fost prezentat de îndrăgitul actor, Zoltan Lovas.

  Seara Atelierelor deschise „Talent și creativitate” și-a propus mediatizarea și punerea în valoare a activităților extrașcolare, de la Palatul Copiilor Arad, care sunt din ce mai căutate de elevi, anul acesta fiind înscriși peste 1600 de copii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.