Dosare întârziate, despăgubiri parțiale, facturi întârziate către service-uri. Problemele societății de asigurări Euroins au „produs” o amendă record

  de - | 13 februarie 2020, 8:03 AM | Auto | Naţional

  0

  Probleme serioase la Euroins. Compania de asigurări cu acționariat bulgar, puternic expusă pe piața RCA, a fost amendată cu jumătate de milioane de lei și a intrat în administrarea Fondului de Garantare cel putin pentru o vreme.

  Deciziile au fost luate miercuri de consiliul ASF, care a constat mari nereguli ale companiei. Dar simplificat, au legătură cu despăgubirile pentru daune – dosare întârziate, despăgubiri parțiale, facturi întârziate către service-uri.

  Amenda este uriașă, cea mai mare dată pe această piață. Pe finalul anului trecut, Euroins mai luase o sancțiune însă de doar 50.000 de lei.

  Asigurătorul a mai fost sub administrare specială în trecut, acționarul a trebuit să vină cu bani de acasă pentru a reface indicatorii de solvabilitate, dar compania s-a redresat.

  Liderul de pe piața RCA, City Insurance are și el unele probleme cu plata daunelor și se judecă de ceva vreme cu un grup de service-uri.

  mai multe detalii pe digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.