Dosar penal pentru un bărbat din Săvârșin. A furat 25 de arbori dintr-un fond forestier

  de Special Arad | 5 august 2022, 11:42 AM | Știri Arad

  0

  I.P.J ARAD: La data 04 august a.c, polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu jandarmi și reprezentanți ai Direcției Silvice Arad și Gărzii Forestiere Arad au organizat o acțiune pe linie silvică în județul Arad.

  În urma activităților desfășurate au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 37.000 de lei, dintre care 7 în baza Legii 171/2010 iar 40 pentru alte nereguli constate, fiind confiscat 28,746 metrii cubi de material lemnos din speciile cer, gorun și gârniță în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori și furt, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din localitatea Săvârșin, angajat al unui Canton Silvic, care în perioada 29-30 iulie a.c., ar fi tăiat și sustras 25 de arbori de diferite specii, dintr-un fond forestier.

  Aceste acțiuni au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare pe raza județului Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.