Doru Găman, PNL: Modernizarea rutei Aradul Nou – UTA va fi un model pentru traficul mai puțin poluant

  de - | 9 iunie 2021, 11:45 AM | Comunicate contra cost

  0

  Unul dintre cele mai importante proiecte de modernizare a traficului din Arad va fi realizat parțial din fonduri europene, parțial prin efortul administrației locale. Este vorba despre proiectul de amenajare a traseului de transport public de călători cu autobuzul, care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare.

  „Pentru toți arădenii și pentru locuitorii din Aradul Nou în mod special, construcția unui nou pod peste Mureș este binevenită, va scurta timpul petrecut în trafic, datorita acestui nou traseu. Faptul că vom avea un sistem de transport în comun nou, modern, nepoluant, cu stații modernizate este de asemenea lăudabil. Mă bucur că în acest mandat am făcut câțiva pași pentru realizarea acestui proiect foarte mare, în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro. La începutul lunii iunie, a avut loc semnarea contractului de achiziție a 10 autobuze electrice pentru acest traseu. Recent, am votat in CLM si sursa care acoperă partea de cofinanțare. Cred că intrăm în linie dreaptă pentru realizarea unui proiect care va constitui un model, pentru că pe lângă faptul că ajută la un trafic mai rapid, propune foarte multe soluții pentru un trafic nepoluant, modern”, susține consilierul municipal PNL Doru Găman.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.