miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Doru Găman, consilier municipal PNL: „Mai multe puncte termice din municipiu vor fi modernizate”

  de - | 31 august 2021, 11:03 AM | Comunicate contra cost

  0

  Municipalitatea arădeană continuă procesul de modernizare a punctelor termice. Recent, a fost semnat un contract pentru modernizarea punctului termic care deserveşte zona Banu Mărăcine, urmând ca şi alte puncte să fie aduse de standarde de funcţionare europene.

  Potrivit consilierului municipal PNL Doru Găman, este vorba despre un proiect realizat cu finanţare obţinută în cadrul Programului Termoficare, susţinut de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, valoarea nerambursabilă a investiţiei fiind de 11.912 533,55 lei. „La Punctul Termic 2 Lac, care deserveşte zona Banu Mărăcine, se propune modernizarea echipamentelor din punctul termic și rețelele secundare care alimentează blocurile de locuințe arondate. Peste 3.100 de persoane vor beneficia în final de această investiţie, care se preconizează a fi finalizată în decembrie 2022”, a declarat Doru Gaman.

  De menţionat că administraţia liberală arădeană a obţinut încă trei  contracte de finanțare pentru Punctul Termic 6 Vânători, Punctul Termic Pasaj și Punctul Termic Macul Roșu, în momentul de faţă fiind  în derulare procedura de achiziție lucrări.

  „Administraţia locală finanţează din fonduri proprii modernizarea Punctului Termic 5 Grădiște și Punctului Termic Ocsko Terezia. Trebuie spus însă că și pentru aceste puncte termice au fost depuse cererile de finanțare în cadrul Programului Termoficare”, a ţinut să precizeze Găman.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.