Dorobanți și Seleuș au dorit mutarea unor sume alocate deja de CJ. Către ce se vor duce banii

  de Special Arad | 30 July 2021, 3:57 PM | Administraţie

  0

  Consilierii județeni au aprobat solicitarea comunelor Dorobanți și Seleuș de mutare a unor sume alocate, de la unele investiții, dorite inițial, către alte investiții. Fondurile sunt alocate de către Consiliul Județean Arad, ca sprijin pentru proiectele comunităților locale.

  „Consiliul Județean sprijină toate demersurile comunitățile locale în a-și realiza proiectele, inclusiv prin cofinanțarea acestora. Demersul comunelor Dorobanți și Seleuș este perfect normal, deoarece administrația locală a acestor comunități știe ce este mai bine pentru cetățeni. Astfel, am aprobat realocarea unor sume, pentru ca investițiile să-și găsească o formulă cât mai aproape de nevoile oamenilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  ***

  Comuna Dorobanți a solicitat diminuarea obiectivului de investiții:

  – Întocmirea studiului de fezabilitate ptr. Concesionarea serviciului de distribuție gaze naturale a comunelor Iratoșu și Dorobanți cu satele aparținătoare și a localităților Turnu și Sederhat localități aparținătoare orașului Pecica (POIM, PNDL), cu suma de 100 mii lei;

  Și a solicitat majorarea obiectivelor de investiții la alte proiecte:

  – Reabilitare trotuare comuna Dorobanți, în suma de 50 mii lei.

  – Reabilitarea clădirii primăriei comunei Dorobanți, în suma de 50 mii lei.

  De asemenea, comuna Seleuș a solicitat diminuarea sumei inițiale pentru:

  – Extindere rețea canalizare în comuna Seleuș cu suma de 300 mii lei.

  Și, totodată înființarea unui nou obiectiv de investiții:

  – Asfaltare străzi de interes local în comuna Seleuș, în suma de 300 mii lei.

  Valoarea totală alocată celor două comune de către Consiliul Județean Arad, ca sprijin financiar, rămâne neschimbată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.