vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dorel Vișan a adus „cântece de glas și toacă” la seria de dialoguri UVVG

  de Special Arad | 13 martie 2023, 4:56 PM | Cultură

  0

  Comunicat.Dialoguri universitare by UVVG” este cel mai nou proiect U.V.V.G. Arad, care, alături de parteneri, își propune să aducă în orașul nostru personalități din toate sferele de interes ale României, într-un format aparte, pentru a bucura auditoriul arădean și a readuce orașul nostru pe harta evenimentelor culturale de mare anvergură.

  Prima întâlnire din seria „Dialoguri universitare by UVVG” a debutat vineri seara, 10 martie 2023, în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, în Arad, cu evenimentul „Cântece de glas și toacă”. A adus împreună cadre didactice, studenți și prieteni ai U.V.V.G. Arad, care, timp ce câteva zeci de minute, s-au lăsat pătrunși de atmosfera creată de dialogul dintre maestrul Dorel Vișan și moderatorul George Grigoriu.

  După sunetul gongului, care a anunțat începutul spectacolului, toaca, mânuită cu măiestrie de Răzvan Belean, elev în clasa a IX-a la Liceului „Mihai Viteazul” Ineu, și muzica interpretată de Corul Psaltic „Sf. Ioan Damaschin”, al Arhiepiscopiei Aradului, condus de Pr. Prof. Gabriel Streulea, au adus publicul în starea perfectă pentru o seară de vineri „altfel”.

  Dorel Visan Arad Cantece de glas si toaca uvvg

  Doamna Rector, Prof. Univ. Dr. Coralia Adina Cotoraci, a mulțumit invitaților și tuturor celor prezenți pentru ocazia de a petrece împreună o seară minunată.

  Dialoguri universitare by UVVG” va continua cu alte evenimente de acest gen, publicul arădean fiind așteptat să participe la fiecare dintre acestea. Proiectul nostru nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor: Consiliului Județean Arad, Arhiepiscopia Aradului, Instituția Prefectului Județul Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad și Asociația „Cetatea Voluntarilor Arad.

  „Mulțumim sponsorilor noștri: Compania de Apă Arad, Spitalul Medlife Genesys, Clubul Rotary Arad Cetate, Biosweets, Melinda Floral Design și Aniroc Signature Hotel”, transmite UVVG.

  Evenimentul va putea fi vizualizat pe canalul de youtube al UVVG, unde vă puteți abona: https://www.youtube.com/@uvvgarad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.