joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Donații de la Grădinița P.P. Pecica pentru Centrul Educațional și Terapeutic din Arad

  de Special Arad | 16 decembrie 2017, 11:57 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Sărbătorile de iarnă vin cu lumina și strălucirea zăpezii imaculate, cu miros de brad și măr copt, cu povești și colinde la gura sobei, cu darurile răspândite cu generozitatea-i binecunoscută de către Moș Crăciun.

  Pentru copiii cu cerințe educaționale speciale de la Centrul Educațional și Terapeutic din Arad, sărbătorile vin cu o locație nouă și dotările aferente, obținute prin grija și strădaniile unui grup de oameni minunați, în frunte cu Andreea, manager de proiect și nu numai. Noi, Tatiana și Alexandra Moș, profesori pentru învățământ preșcolar la Grădinița p.p. Pecica, aflând de acest proiect grandios, i-am adunat în jurul nostru pe toți părinții copiilor din grupa mică, ce ne-a fost dată sub oblăduire în acest an școlar, persoane cu sufletul frumos, pregătiți să aducă lumina în ochișorii triști și puțin speriați de greutatea destinului, ai unor copii speciali.

  Astfel, mână de la mână, s-au făcut donații, iar reprezentanții părinților: Anamaria Tătar, Anamaria Gal, Raluca și Cristian Andronie au participat efectiv sâmbătă, 9 decembrie, într-un decor cu adevărat hibernal, la o activitate de voluntariat organizată de noi, constând în crearea unui ,,perete muzical”, adică un suport masiv, pe care acești oameni minunați au montat tot felul de obiecte, care vor fi folosite de copii ca instrumente muzicale inedite.

  Vă mulțumim pe această cale, vouă, pecicani cu suflet mare, care ați demonstrat încă o dată, că bucuria poate lua locul tristeții, în ochii micilor ,,locuitori” ai ,,palatului copilăriei”, pe care tocmai îl amenajăm acum, în prag de sărbători!

  Sărbători cu pace și frumusețe sufletească!

  Prof. Tatiana Moș

  gradinita (3) gradinita (4)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.