joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Donald Trump a fost desemnat personalitatea anului 2016 de revista Time

  de - | 7 decembrie 2016, 10:14 PM | Internaţional

  0

  Magnatul Donald Trump, preşedintele ales al Statelor Unite, a fost desemnat miercuri de revista americană Time personalitatea anului 2016, anunță Mediafax.ro.

  „Este a 90-a oară când desemnăm personalitatea care a avut cea mai mare influenţă, cu bune şi cu rele, asupra evenimentelor unui an. Întrebarea pentru anul acesta este: cu bune sau cu rele? Provocarea în cazul lui Donald Trump este cât de profund este clivajul dintre cetăţenii ţării în legătură cu răspunsul”, a argumentat revista cu sediul în New York.

  „Este greu să măsurăm amploarea acestui clivaj. Acest baron imobiliar şi proprietar de cazinou devenit star reality-TV şi activist provocator nu a petrecut nicio zi în vreo funcţie publică, nu a servit niciodată alt interes decât al său, iar acum va fi deasupra ruinelor fumegânde ale unui vast edificiu politic care avea partide, specialişti, donatori, institute de analiză – toţi cei care nu au luat în serios ascensiunea sa. Mandatul lui Donald Trump se va înscrie în acest context, cu bune şi cu rele”, comentează revista Time.

  Pentru cei care cred că situaţia este spre bine, victoria lui Donald Trump reprezintă o respingere a clasei politice arogante; pentru cei care consideră că este un lucru rău, nivelul distrugerii se extinde asupra valoroaselor norme ale sferei civice, marcată acum de elemente rasiste, sexiste şi primitiviste”, subliniază Time.

  sursa: Mediafax.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.