Domnul „Mersi! N-ai pentru ce!”. Un domn „afumat” bine face deliciul șoferilor pe Strada Poetului, dar o face drăguț

  de Mihai Todoca | 9 noiembrie 2018, 2:07 PM | Strada

  0

  Am trecut mulți și de multe ori prin stările lui Bachus. Că era un chef, o întâlnire cu prietenii, zi de salar, un botez, o nuntă sau orice altceva, am mai pățit unii dintre noi să ajungem pe șapte cărări acasă.

  Domnul prezentat azi a avut și el o seară destul de plină de … pahare pline. Scopul prezentării lui nu este de a-l face de rușine sau de a-l arăta precum nu este. Scopul este de a arăta că toți suntem oameni și că sincer, ne-a fost drag de acest bătrânel care deși era „afumat” bine, atunci când a dorit să treacă strada a făcut-o pe o trecere de pietoni, semn că totuși rațiunea nu l-a părăsit cu totul.

  Mai mult decât atât, după ce a reușit să ajungă pe partea cealaltă, s-a oprit să își tragă sufletul și să mulțumească că am așteptat să treacă zebra. Întrebat dacă are nevoie de ajutor, acesta a refuzat politicos orice intenție de a fi ajutat. A mulțumit frumos și a dat de înțeles că se descurcă.

  Poate că nu era nici el foarte convins de cele afirmate, dar sigur a fost foarte determinat de a ajunge acasă, singur, pe propriile picioare: „Mersi! N-ai pentru ce!”.

  Poate în altă situație, poate alți oameni judecă și spun: Doamne, dar cum să ajungi în halul ăsta? Ei… eu cred că dacă am căuta bine prin sertarul cu amintiri am găsi cel puțin o ocazie în care să spunem: „Nu pot să îmi dau seama cum mi s-a întâmplat”. 

  Ce a fost drăguț la acest domn a fost faptul că a fost politicos pe toată durata interacțiunii.

  Sperăm că sunteți mai bine azi. Nouă ne-ați pus un zâmbet pe buze, de drag.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.