joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Posibilă confruntare între Dominic Fritz și Elena Lasconi pentru șefia USR

  de - | 10 iunie 2024, 5:16 PM | Naţional | Politikos

  0

  (foto: Dominic Fritz/Facebook - Elena Lasconi/Facebook)

  Primarul reales al Timișoarei și primărița orașului Câmpulung, și ea realeasă, ar putea fi doi dintre membrii USR care intră în cursa pentru președinția USR, după demisia președintelui Cătălin Drulă.

  Președintele USR Cătălin Drulă a anunțat, luni, 10 iunie 2024, că demisionează din funcție, după un scor „sub așteptări” obținut de USR la alegerile locale și alegerile europarlamentare 2024. L-a nominalizat chiar pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz, drept persoana care ar putea prelua conducerea formațiunii politice.

  Primarul reales al Timișoarei a afirmat, la rândul său, luni, într-o conferință de presă, că își asumă o candidatură pentru președinția USR.

  „O să îmi asum o candidatură pentru preşedinţia USR la următorul congres. Voi propune un nou birou naţional, o nouă conducere colectivă a acestui partid, cu mine ca preşedinte, şi dacă voi primi susţinerea pentru această misiune grea, dar frumoasă, o voi accepta”, a declarat Fritz, citat de Agerpres.

  Elena Lasconi, care și ea a fost realeasă în fruntea orașului Câmpulung, și chiar cu un scor zdrobitor, de aproape 70%, a declarat la rândul său, într-o intervenție telefonică în direct la Antena 3 CNN, că nu exclude o candidatură pentru șefia partidului.

  „Încă nu m-am gândit la asta. Haideți să lăsăm să treacă ziua asta și să tragem o linie, să vedem și rezultatele, exact, pentru că, din punctul meu de vedere, până acum, e un dezastru, (…) dar o să decid ce o să fac. E important să facem bine. Nu exclud nimic, dar încă nu am luat o decizie”, a spus Lasconi.

  sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.