Domeniul Regal de la Săvârșin se pregătește de sărbătoarea Crăciunului

  de Special Arad | 1 December 2021, 10:59 AM | Știri Arad

  0

  Pe parcursul lunii decembrie, vizitatorii sunt așteptați la Muzeul Automobilului, Altelierul Auto al Regelui și la Magazinul de suveniruri de pe Domeniul Regal de la Săvârşin. Magazinul a fost aprovizionat cu o frumoasă colecție de decorațiuni de Crăciun, alături de colecția de vinuri, cărți și porțelanuri regale.

  Casa Regală anunță că lucrările la exteriorul Casei Ceaiului au fost încheiate, iar acum se lucrează la interior, pentru ca în cursul lunii decembrie să poată fi deschisă pentru public.

  În preajma Crăciunului, domeniul va fi deschis zilnic între ora 10 și ora 17.

  Domeniul poate fi vizitat cu rezervare prealabilă, cel puțin 24 de ore în avans. Puteți solicita vizitarea în grup, trimițând un email sau la telefon.

  E-mail: [email protected]
  Telefon mobil: 0743 183 181

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.