duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doliu la FRF! A murit Roxana Diaconu, membru în Comisia de Recurs

  de - | 25 mai 2020, 8:33 AM | Sport

  0

  La câteva zile după ce au dat tragica veste a dispariţiei fostului arbitru Dan Lăzărescu, cei de la FRF au venit cu o altă ştire tristă.

  Potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Fotbal, Roxana Diaconu, membru al Comisiei de Recurs FRF, a decedat. Aceasta colabora cu FRF, începând din 2015.   Roxana Diaconu a intrat în Baroul Bucureşti în 2001 şi deţinea din 2003 un cabinet de avocatură, după cum a informat gsp.ro. Din 2013 a început specializarea în drept sportiv, iar în 2015 a devenit membru în Comisia de Recurs din cadrul FRF.

  „Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele, fotbalul fiindu-mi insuflat din familie. Deși pare neobișnuit pentru o femeie, fotbalul a reprezentând încă din copilărie o pasiune. Ascultam la radio meciurile care se transmiteau în direct și de multe ori eram prezentă în tribune” (Roxana Diaconu, interviu din 2018, gsp.ro)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.