Doliu în rândul avocaților arădeni! Fostul decan al Baroului Arad, Cristian Alunaru, a murit

  de Special Arad | 1 iunie 2022, 4:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Avocatul dr. Cristian Alunaru, fost Decan al Baroului Arad și fost Decan al Facultății de Drept din cadrul UVVG a murit.

  Cristian Alunaru s-a făcut remarcat în țară deținând la un moment dat funcția de consilier în cadrul UNBR , dar și în străinătate,  fiind membru în Consiliul de conducere al Institutului European de Drept de la Bruxelles, membru al Uniunii Juriștilor din Germania, al Uniunii Juriștilor din Austria, al Centrului de cercetare pentru răspundere delictuală al Academiei de Științe a Austriei, al Grupului de cercetare pentru dezvoltarea dreptului european și reforma dreptului privat al Universității din Viena, Profesor invitat la Universitatea de Științe Economice din Viena, notează colegii de la aradon.

  În 2012 acesta avea să fie ales în funcția de Decan al Baroului din Arad, având în spate o activitate ce se întindea pe 34 de ani. Ulterior, acesta avea să fie reales în funcție pentru mandatul 2016-2020.

  Dumnezeu să-l odihnească!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.