Un gest cât o Mare Unire a elevilor de la Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” Arad

  de Mihai Todoca | 29 noiembrie 2018, 11:59 AM | Educaţie

  0

  După cum s-a menționat și în alt articol, azi a fost primul antrenament al cadrelor militare care pregătesc ceremonia militară cu ocazia sărbătorii naționale. Un altfel de „antrenament” au avut și elevii Colegiului Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” Arad.

  Aceștia sunt pe bulevardul Revoluției împărțind fluturași. Prima impresie pe care o ai atunci când ți se înmânează un fluturaș, este că se promovează un produs sau un eveniment  (cu intrare sau nu).

  Aceeași impresie am avut-o și noi, atunci când dintr-un grup de trei copii, unul din ei ne-a înmânat un fluturaș pe care scria 1 Decembrie 1918- 1 Decembrie 2018, 100 de ani de la Marea Unire.

  Fluturașul conține informații succinte despre Marea Unire și o urare: La Mulți Ani, România!

  Pe verso este o poezia care îi aparține lui Grigore Vieru: În limba ta.

  Ne bucură faptul că istoria încă se mai învață și se învață așa frumos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.