marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A nins în Africa! Fotografiile cu girafe, antilope și elefanți în zăpadă au ajuns virale

  de - | 11 septembrie 2018, 3:34 PM | Animal Special | Internaţional

  1

  (foto: Africa, this is why I live here / Facebook)

  Animale obișnuite cu arșița deșertului au fost filmate în acest weekend în zăpadă, după ce un front de aer rece a dus la ninsori în Africa de Sud, în weekend, potrivit Digi24. Girafe, antilope, rinoceri sau elefanți au fost fotografiați în zăpadă, iar pozele s-au viralizat rapid pe site-urile de socializare.

  Kitty Viljoen este unul dintre fotografii care au reușit să facă poze impresionante în regiune. A fotografiat elefanți în Sneeuberg (n.r. Muntele Zăpezii) și girafe în zona semi-deșertică Karoo. Și antilopele din rezervația Glen Harry Game din regiunea Graaff-Reinet au fost fotografiate în zăpadă.

  Stratul de zăpadă depus în Africa de Sud a atins 25 de centimetri, determinând autoritățile să închidă drumurile din cauza condițiilor meteo.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.