Doi dintre patronii clubului Colectiv, plasați în arest la domiciliu

  de - | 21 decembrie 2015, 3:56 PM | Naţional

  0

  Costin Mincu și Paul Gancea, doi dintre proprietarii clubului Colectiv, vor ieși din arest și vor fi cercetați în continuare în arest la domiciliu. Decizia, luată de magistrații Tribunalului București, este definitivă. Ce de-al treilea patron, Alin Anastasescu, urmează să formuleze o altă cerere de eliberare, informează Digi 24.

  În ultimele săptămâni, patronii clubului Colectiv au încercat să obțină eliberarea sau plasarea în arest la domiciliu.

  La 3 noiembrie, cei trei au fost arestați preventiv pentru acuzații de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

  Ei au fost chemați de curând la Parchetul General pentru a li se aduce la cunoștință faptul că, în acest caz, numărul victimelor a ajuns la 62.

  Cei trei patroni ai clubului Colectiv şi-au asumat o mare parte din responsabilitate atunci când au semnat contractul pentru concertul Goodbye to Gravity, susţin anchetatorii, care cred că aceştia s-au gândit că nu se poate întâmpla nimic. Şi totuşi, s-a întâmplat.

  Paul Cătălin Gancea, Alin Anastasescu și Costin Mincu. FOTO: Agerpres

  Paul Cătălin Gancea, Alin Anastasescu și Costin Mincu. FOTO: Agerpres

  Săptămâna trecută, încă o persoană rănită în incendiul din Colectiv a murit, ridicând astfel numărul persoanelor decedate la 62.

  În spitalele din România mai sunt internaţi 18 pacienţi, dinrte care trei sunt în stare critică – doi la Spitalul Floreasca şi unul la Institutul C.C. Iliescu.

  În străinătate mai sunt internaţi 21 de pacienţi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.