sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Doi bătrâni, soț și soție, s-au aruncat de la etajul 7 al unui bloc din București

  de Special Arad | 23 septembrie 2022, 7:42 PM | Naţional

  0

  Doi bătrâni de 89 de ani, soț și soție, s-au aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuiau, în București.

  Potrivit informațiilor G4Media.ro, cei doi au sărit de la fereastra ghenei de gunoi aflată pe palier. Din afirmațiile unui prieten de familie a rezultat faptul că cei doi sufereau de mai multe afecțiuni medicale.

   

  Poliția a confirmat incidentul:

  În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

  În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani.

  În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.