Documentarul „Regele Mihai: Drumul către casă“, la Cinema Arta

  de Special Arad | 24 noiembrie 2022, 2:17 PM | Cultură | Film

  0

  Turneul Național de Educație Istorică 2022-2023 aduce documentarul „Regele Mihai: Drumul către casă“ la Cinematograful Arta din Arad.

  Filmul documentar „Regele Mihai: Drumul către casă“, cu regia şi scenariul semnate de Trevor Poots, va fi prezentat la Cinematograful Arta din Arad, în cadrul unui eveniment special dedicat Zilei Naționale a României.

  Filmul, care este parte din Turneul Național de Educație Istorică 2022 – 2023, va putea fi văzut miercuri, 30 noiembrie 2022, de la ora 19:00.

  Accesul este gratuit.

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad și Chainsaw Film Productions.

  „Regele Mihai: drumul către casă” este povestea dramatică a ultimului rege al României, Regele Mihai.

  Filmul ne dezvăluie o poveste despre curaj, tenacitate și despre triumful speranței. O lecție de istorie absolut necesară.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.