Doctorul infecționist Alexandru Jivcovici a decedat! Acesta avea 68 de ani

  de Andreea Daniela B. | 13 August 2021, 10:16 PM | Știri Arad

  0

  Încă un medic iubit de toată lumea a plecat dintre noi, dintre arădeni. Vorbim de această dată despre medicul infecționist Alexandru Jivcovici. Anunțul a fost fâcut de reprezentanții Spitalului Județean, pe pagina lor de Facebook.

  Anunțăm, cu regret, trecerea în neființă a fostului nostru coleg dr. Alexandru Jivcovici, medic infecționist, fost medic șef al Secției Clinice Boli Infecțioase Adulți. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

  Astfel, poate mult prea devreme, dr. Jivcovici, în vârstă de 68 de ani, a plecat dintre noi și și-a lăsat pacienții în urmă.
  Acesta nu a decedat de covid, iar conform unor surse, el nu a fost nici internat în spital, ci mai degrabă a stat o perioadă într-un centru de îngrijire pentru că suferea de mai multe afecțiuni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.