miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Doctorița Simona Dumitra a primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim”

  de - | 22 septembrie 2021, 11:36 AM | Comunicate contra cost | Recomandările editorilor

  0

  Sănătatea contează, ne-o demonstrează vremurile marcate de pandemie. Dincolo de investiții și spitale, diferența o fac oamenii, medicii, asistentele care au făcut din îngrijirea vieții și sănătății o vocație, nu doar o profesie. Un astfel de medic este doamna Simona Dumitra, medic pediatru. Pentru activitatea sa dedicată copiilor a primit din partea deputatului PNL Sergiu Bîlcea diploma „Arădeni cu care ne mândrim”. Diploma a fost înmânată la evenimentul lansării cărții doamnei doctor Simona Dumitra, „Pediatrie în pandemie”.

  Oamenii care realizează lucruri extraordinare, care salvează, inspiră, motivează merită aprecierea noastră. De la această ideea a plecat campania mea «Arădeni cu care ne mândrim». Doamna doctor Simona Dumitra lucrează de decenii cu copiii, este o activitate delicată, cu pacienți foarte speciali. Am vrut să marchez astăzi importanța muncii pe care o face, dar și efortul a numeroase cadre medicale care își desfășoară activitatea și tratează pacienți în condițiile pandemiei. Vreau să subliniez și relația deosebită pe care doamna doctor o are cu Cetatea Voluntarilor, asociația care a ajutat la renovarea Pediatriei cu un efort admirabil. Până când vom reuși să construim un nou spital dedicat copiilor, în care cred și pentru care sunt alături de administrația județeană, știm că prin efortul acestor oameni, copiii noștri sunt îngrijiți cu profesionalism și pasiune, în secții care arată bine”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.