sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doar șapte zile rămase pentru înscrierea la Palatul Copiilor din Arad!

  de Special Arad | 23 septembrie 2015, 8:18 AM | Educaţie

  0

  Festivitatea de deschidere a anului şcolar 2015-2016 de la Palatul Copiilor va avea loc marți, 29 septembrie, orele 17:00, la Sala Polivalentă „Victoria”.

  Părinții, bunicii și copiii sunt așteptați în numar cât mai mare să participle la festivitate. „Vă invităm și vă așteptăm să pășiți alături de noi în noul an școlar pentru a începe sau a continua împreună noi experințe frumoase”, a spus Ioana Lung, director Palatul Copiilor Arad.

  Peste 4200 de solicitări de activităţi au fost înregistrate până acum, numărul copiilor care au ales unul sau mai multe cercuri la Palat depăşind cifra 1500. Înscrierile continuă pe tot parcursul lunii septembrie, de luni până vineri între orele 9.00-18.00 şi sâmbăta de la 9.00 la 14.00. Pentru înscriere este nevoie de o copie după certificatul de naștere/buletin al copilului și de completarea unui formular tip.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.