Doamnele și domnișoarele sunt invitate „La ginecolog”, la teatru

  de Special Arad | 25 martie 2019, 12:34 PM | Cultură

  0

  Miercuri, 27 martie, ora 19, echipa MedLife Genesys așteaptă doamnele și domnișoarele la o porție binemeritată de râs, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”: „La Ginecolog”!.

  Nu, nu este vorba de o consultație de specialitate, ci de un spectacol de teatru jucat în premieră la Arad, născut din umorul iremediabil al vieții cotidiene.

  Spectacolul este regizat de Alexandru Jitea, iar din distribuție fac parte Corina Dragomir, Laura Anghel, Raluca Gheorghiu, Mirela Jienescu, Diana Iarca și Alexandru Mike Gheorghiu.

  Intrarea va fi liberă în limita locurilor libere și pe baza invitațiilor, care pot fi ridicate gratuit la recepția clinicii MedLife Genesys.

  Deși este un spectacol dedicat doamnelor și domnișoarelor, pot participa și bărbații.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.